Yhdistys

Lakeuden vinttikoiraharrastajat -kerho on perustettu vuonna 1987 palvelemaan pohjalaisia vinttikoiraharrastajia. Kerho järjestää säännöllisesti maastojuoksuharjoituksia ja erilaisia tapahtumia sekä julkaisee kerholehteä.

Täyttämällä tämän lomakkeen Sinut rekisteröidään Lakeuden Vinttikoiraharrastajien jäseneksi. Tulet saamaan meiltä tervetulopostia 2 viikon kuluessa lomakkeen täyttämisestä.

Mikäli näin ei tapahdu, ota yhteyttä kerhomme jäsensihteeriin; jorma.ylinen(at)saunalahti.fi

JÄSENMAKSULUOKAT 2017:

varsinainen jäsen20 €
perhejäsen3 €
kannattajajäsen100 €

Maksa jäsenmaksusi tilille POPFFI22  FI96 4727 0010 0470 11 / Lakeuden vinttikoiraharrastajat ry. Jäsenmaksun eräpäivä on 31.3.2017. Laitathan viestikenttään vielä nimesi ja mahdolliset perhejäsenten nimet!

JÄSENETUJA MM.

• Olet myös Suomen Vinttikoiraliiton jäsen ja näin saat kilpailuoikeuden maasto- ja ratakilpailuihin.
  • Pääset osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan, osallitumaan erilaisiin tapahtumiin tai suunnittelemaan ja järjestämään niitä.