Toiminta

Kerhomme järjestää säännöllisesti erilaisia harjoituksia ja tapahtumia.

Maastojuoksuharjoitukset:

Maastoharkkoja pidetään keväästä syksyyn saakka Untamalan hiekkamontulla. Tarkemmat tiedot harkka-aikataulusta ja paikasta löydät täältä! Harkoissa on mahdollista treenata myös koppilähtöjä. Varsinaisia ratatreenejä kerhollamme ei ole, sillä alueeltamme puuttuu vinttikoirarata.

Maastojuoksukisat:

Maastojuoksukisat järjestetään joka vuosi, yleensä syksyllä. Tarkempaa tietoa vuoden kisasta löydät Suomen Vinttikoiraliitolta sekä kerhomme FB-sivulta. Jäseniä tiedotetaan kisasta myös sähköpostitse.

Club Show:

Keväisin kerhomme järjestää perinteisen Club Shown ennen kesän näyttelyrumbaa. Club Show on epävirallinen koiranäyttely, jossa koirat eivät saa laatuarvosanaa vaan tuomari sijoittaa koirat paremmuusjärjestykseen. Jokainen koira saa lyhyen kirjallisen arvostelun. Club Show on jäsenille ilmainen hyvän mielen tapahtuma.

Näyttelyt:

Kerhomme järjestää harvakseltaan myös ryhmänäyttelyitä. Viimeisin ryhmänäyttelymme on ollut Vaasassa vuonna 2013.

Muu toiminta:

Olemme järjestäneet mm. kerhovaatetilauksia, tutustumisen koirauimalaan, mittaustilaisuuksia, ratapäiviä, pikkujouluja ja paljon muuta. Mikäli sinulla on ehdotuksia kerhon tuleviksi tapahtumiksi, ota rohkeasti yhteyttä kerhomme puheenjohtajaan tai sihteeriin.